fbpx

V75 Tips Åby 10/2 2024

Bästa spiken

I V75-5 har vi en spårtrappa av blandad kvalitet där Warriors Tale blir överspelad i mina ögon. Jag väljer därför att gå emot och min spik är 11 Deejay Bar som är en riktig klasshäst med för lite pengar på kontot. Jag köper förklaringen från stallet om höstens problem senast och tror att han är precis stenklar denna gången. 15 procent i skrivande stund och spelvärdet är enormt. Lär trenda uppåt, men har en bra bit kvar till min chansvärdering på 35-40%.

Bästa låset

STL-Champions är ganska ihåligt i år och jag tycker att vinterguld står ganska hårt inne mot bronshästarna som inte alls gör bort sig på sommaren. Jag väljer därför ett lås på den troliga ledaren, rygg på ledaren och nästagångaren. 1 Doctor Gio som är en mycket bra häst som kunde fått ännu bättre utdelning igår, senast var det spets och slut och jag tror det kan blir det igen! 2 Tuppen var ruggigt fin efter galoppen senast och Arnqvist låter mycket nöjd, jag tror att det kan vara dags nu! Trots den tuffa guldpropositionen kan jag inte riktigt släppa Beartime som skulle kunna speeda ner många vid rätt resa, procenten är för låg! Jag låser på dessa tre, men vill ändå nämna 10 Declan som blir bortglömd denna gång.

Övriga avdelningar 

V75-1 

Otroligt öppet och svårlöst lopp där i princip alla kan vinna. Jag gillar 3 Entrance som har haft lite problem tidigare, men som verkar vara på gång nu! Jag lyfter även 9 Casabella där formen är bra och stallet låter offensiva. 

V75-2 

Jag vill varna för 8 Capitano som får Adielsson i sulkyn vilket är ett fint kuskplus i mina gånger och kapaciteten finns när hästen fungerar! Jag gillar även 1 Jollywood som borde få en bra resa och det känns som att han kan mycket väl kan vinna detta. Formen är ett litet frågetecken dock. 

V75-3

Jag tycker att Mose Eagle har en mycket passande uppgift här! Visst blev hon slagen av JJ Another Win senast, men med bike och bättre utgångsläge så känns det som en befogad favorit och ett spelalternativ i en svårlöst omgång. Bakom varnar jag för 4 LaFerrari Dimanche, 9 Summerbrise och 12 Donna Summer.

V75-5

Visst har 5 Billionaire Face en bra uppgift här, men 57 procent är alldeles för mycket spel i mina ögon. Jag tycker att vinstchansen är betydligt lägre än så och omgångens bästa skräll är utan tvekan 10 I Am Don Max som blir fullständigt bortglömd denna gång. 2 Cumulus F.G är också värd ett omnämnande!

V75-7

40 procent på Hipster Am och 14 procent på Game Brodde är verkligen inga procent som lockar. 3 Doge As låter stallet lite uppåt på och är tidig för mig. 10 Combat Fighter gick mycket bra senast och var ruggigt fin vid vinsten från spets. Erik är också het för dagen och procenten är för låg. Jag har svårt för hästar från stall Goop, men 7 procent är nog ändå för lite på kapable Hannibal Face! 9 Crown Wise As är svårbedömd men kommer från stall JMB och borde fått lite hårdhet från Vincennes. Dessutom är Magnus A Djuse i en sinnessjuk form. Kuskform är ingen faktor jag tycker är jätteviktig, men han är onekligen helt överlägsen för dagen!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *