fbpx

V75 Bergsåker 17/2

Bästa spiken

Melander låter otroligt nöjd med 9 Crazy Life och jag tycker att uppgiften är mycket passande! Senast var det tufft motstånd, men Crazy Life hade inga problem att hänga med hästar som tjänat över miljonen mer. Imorgon går hon ner ordentligt i klass och motståndet skrämmer inte. 19 procent är ett fynd!

Näst bästa spiken

I skrivande stund verkar det som att Phoenix Photo kommer att släppa till High On Pepper över 2640 och då har jag väldigt svårt att se HOP förlora detta. 78 procent lämnar självklart inget spelvärde, men jag tycker att det är en sund kompletterande spik i en omgång som denna. Bakom dessa två är Axel Ruda värsta hotet, men det blir svårt för High On Pepper att torska vid fulla vätskor. 

Låset 

En häst med ruggig form är 6 Parveny i avdelning 5. Senast stod Rikard N för en ruggig bortkörning, vilket gör att hästen blir väldigt bortglömd denna gången. Han står lite tufft inne i klassen, men jag tror att formen blir avgörande. I skrivande stund är Parveny spelad till 9 procent när Örjan hoppar upp. LA Boko är alltid svårbedömd men ska nog ändå vara klar favorit. Spelvärdet är mycket högt på Parveny och LA Boko är mycket svår att lämna utanför kupongen. Mycket fint lås!

Övriga avdelningar 

Avdelning 1

Öppet lopp där de två mest spelade inte känns som några mordvinnare. 11 Flying Eagle är lite spännande i regibytet, men det blir verkligen upp till bevis från bakspår. Jag vill varna för 2 Oracle Vici där Melander låter mycket uppåt! 10 Staro Royal Mack står också på tur att få sätta nosen först.

Avdelning 2

Det är kallblod och ston vilket historiskt sett gärna skräller. Loppet är lite skiktat, men jag kan ändå se de flesta vinna här på något sätt. Jag vill framförallt lyfta fram 10 Åse Mona, men garderar brett!

Avdelning 6

Med två spikar och ett lås har vi lyxen att kunna gardera brett i resterande avdelningar och det tycker jag absolut att man ska här! Många kan vinna och jag vill lyfta fram Benchmark som satt fast senast och möter lämpligt motstånd. Extremely Sweet kan man också hitta fint spelvärde hos!

Avdelning 7

Kan nog tillstå att High On Pepper har näst högst vinstchans i omgången men procenten är alldeles för höga! Wings Level kan vara en rolig chansspi


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *