fbpx

V75 Örebro 24/2

Bästa spiken

Som jag ser det är det 3-4 hästar som kan vinna gulddivisionen och då väljer jag att ta ställning. Jag spikar 2 Chapuy som verkar ha siktats hit och matchats ganska sparsamt till skillnad från många andra hästar som haft en betydligt längre vinter och höst. Dark Roadster är klart bättre över kort distans och känns lite överspelad. Beartime är den som oroar mest, men jag tror det kan bli tufft från bakspår då jag inte riktigt ser att någon konkurrent gör jobbet för att hålla uppe farten.

Nästa bästa spiken

1 Maserati Hall är startsnabb och även om det inte är säkert att han håller upp ledningen så har jag svårt att se att han blir fast. Senast var hästen tvåa i ett tufft Margareta-lopp och nu känns det som en ganska passande uppgift. Visst var Jopp fin senast, men jag tycker nog ändå att Maseratin ska vara favorit.

Övriga avdelningar

Avdelning 1

Mycket öppen avdelning där många kan vinna. Jag lyfter fram 5 Joint Cheif från ett knepigt spår. 2 Oh Cean är storskällen i loppet som absolut skulle kunna vinna med en fin resa.

Avdelning 2

11 Cypress Point blir bortglömd här! Gjort det ruggigt bra i den nya regin och får Lindblom junior i sulkyn! Mycket bra värde. 

Avdelning 5

Det är inget snack om vem som är bästa hästen, men jag tror inte 7 Blackhawk Face vinner detta med galopp som han gjorde på Jägersro näst senast. Mitt givna drag är 11 Staro Royal Mark som spurtade fint senast. Med lite klaff är han långt framme!

Avdelning 6

Ruggigt härlig silverdivision! Allas nästagångare borde vara 7 Crown Wise As som stod för en ruggig spurt på Åby senast. 5 procent är på tok för lite! 6 procent på 8 Hipster Am känns också väldigt lite! Han hade varit betydligt mer spelad om det inte blivit en galopp senast. LA Boko gick jag en del på senast, men då såg uppgiften betydligt lämpligare ut. 12 Danao Degli Dei är bästa hästen, men utgångsläget gör det tufft. 6 Global Classified var makalöst bra senast, men procenten är i överkant!

Avdelning 7

72 procent på Jalapeno K borde vara närmre 40-50 i mina ögon. Han blev märkligt bortglömd senast, men blir märkligt överspelad denna gången. 6 Doctor Gio håller jag som väldigt tidig, jag tror att den hästen har väldigt mycket mer att visa! 7 Wings Level är också märkligt lite spelad!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *