fbpx

V75 Halmstad 2/3

Bästa spiken 

I avdelning 1 gillar jag 6 Major Ass skarpt som har absolut toppform. Stallet är inne på att barfota är ett stort plus och procenten känns mycket tilltalade! Det känns även som en väldigt bra avdelning att ta ställning i där spelprocenten sticker ut på 4 hästar. 

Bästa låset 

Sweetman blir fruktansvärt överspelad i den tredje avdelningen och jag kan inte för mitt liv förstå spelprocenten som i skrivande stund är 48. Därför låser jag på Edibear och FGD som jag håller betydligt högre trots stor sannolikhet för tuffare resa. Four Guys Dream är min förstahäst och en bra chansspik! 

Övriga avdelningar 

Avdelning 2

Cassius Clay D.E är i delad ledning tillsammans med Sweetman när det kommer till ”omgångens mest överspelade” då spelprocenten ligger på 60%. Voltstart känns mycket osäkert och dessutom vanlig vagn. Min förstahäst är starka Börtas Arkare som gynnas av barfotabalansen. Min storskräll är 15 Remburs RD. 

Avdelning 4

Jag varnade för 11 Cyprus Point förra helgen som återigen blir underspelad deluxe till 14%. Capriosca Font är importerad från utlandet och känns spännande! 

Avdelning 5

Mycket svårlöst lopp där jag vill lyfta fram 9 Vancouver High som är i fin form och går barf runt om för första gången i karriären. 

Avdelning 6

Omgångens bästa skräll är 4 So Far Away Ås som gick bra i regidebuten hos Lähdekorpi. 12 Mose Boko är också underspelad! 

Avdelning 7

Öppen avslutning där favoriten blir spelad i överkant! Jag försöker jobba in skräll här och vill framhäva 12 Global Difference.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *