fbpx

V75 Bjerke 16/3

Bästa spiken!

Grislefaxen borde vara klar favorit i detta trehästarslopp men så är inte fallet! Här tar jag ställning och spikar den troliga spetshästen. Tar man de tre spelade kommer man långt, men man tjänar ofta mycket på att ta ställning i dessa lopp. 

Näst bästa spiken!

Intrycket på Future Sox senast var underbart och trots det är hon endast spelad till 18% i skrivande stund. Hon kan tampas i stoeliten och är riktigt hård. Det är en eller många som gäller här där favoriten blir klart överspelad och jag sparar streck genom att spika!

Skrällar och drag!

  • Inledningen är otroligt öppen och jag garderar brett. Ska jag nämna någon blir det tyvärr Westergård-tränade Painted Genius. 
  • Kingen Mearas har Wäjersten fått ordning på och det är min förstahäst!
  • Kort distans och då är det läge att gå på spetshästen! Jag tycker att the Baron är en potentiell chansspik i omgången.
  • I avdelning 5 lär det bli stort skrik på 5 Nelson Catch me vilket också är befogat. Hästen står i 5 gånger på de fasta oddsen och jag skulle säga att vinstchansen är ungefär 20 procent. Mycket fint värde beroende på trenden!
  • I gulddivisionen blir Stoletheshow en nödspik för många. Jag gillar Demon starkt även om han är relativt färsk i eliten. Denna gången slipper han High On Pepper och då kan det bli riktigt spännande. 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *