fbpx

V75 Tips Solvalla 23/3

Det är dags för V75-finaler på Solvalla och det är något av det bästa jag vet! Lite synd att vi inte fick någon jackpot, men jag tycker att jag har fått ruggigt fin potential i systemet ändå!

Omgångens bästa spik!

6 Mellby Jail spikade jag senast den vann och jag tänkte göra det igen! Jag tycker att uppgiften ser väldigt lämplig ut och att han borde kunna köra sig till spets. Värst emot är helt klart 9 Judge Dread Sisu, men från bakspår tror jag att han kommer att få det tufft trots barfotabalansen. 34 procent är mycket tilltalande och spiken är ett faktum!

Omgångens bästa lås

Danao Degli Dei är vinterns kung och stall Kolgjini har verkligen kommit rätt här! Det är dock kuskminus med Gocciadoro här som inte är en mästare på att skicka hästarna även om han älskar att köra offensivt. Därför vill jag plocka med 1 Combat Fighter som är den troliga ledaren initialt. Skulle det bli släpp till Danao borde han få lucka till slut. Jag låser på dessa två!

Skrällar och drag i övriga avdelningar:

Avdelning 1: Jag var inne på att spika 4 Felicia Zet, men med tanke på Redens stallform för dagen känns det inte rätt. Roligaste strecken bakom är utan tvekan Aurelia Express som endast är spelad till 7 procent!

Avdelning 2: Favoriten var riktigt fin senast, men får lite väl mycket streck på sig denna gång! Baron Tilly gillar jag verkligen och det är mitt förstastreck bakom. Letar man skräll så vill jag varna för 1 Staro Royal Mark. 1.6% just nu och det borde vara närmre 6-7%.

Avdelning 3: Visst kan det bli svårt att fälla HOP här, men jag måste göra ett försök när hästen är 75%. Framförallt vill jag varna för Edibear där det bli barfota runt om nu vilket borde kunna ge fin effekt! 11 Axel Ruda kanske kan gå med favoriten i rygg och slå av honom på speed till slut?

Avdelning 4: Getingbo där jag går för skräll! Jag tar många, men lyfter fram 14 Crazy Life och 12 LaFerrari Dimanch!

Avdelning 7: Esposito är klar förstahäst och skulle kunna vara en bra spik! Jag är dock lite inne på att 1 Moses Boko kan hålla upp och då skulle det kunna bli en riktigt intressant fight. Jag slänger även in Judge D där det blir barfota och jänkarvagn som drar upp potentialen i systemet ytterligare!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *